Termeni si conditii

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, IP etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni. De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane. Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor. Cookie-urile pentru analizarea traficului pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

Conditii

   Urmatoarele reguli stabilesc politica promovata de Rocomteam.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
     Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului Rocomteam.ro 
    In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.
    Uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.
    Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate, pentru a-si reactualiza preferintele.
Preturile NU includ TVA.
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului rocomteam.ro are valoare contractuala.
Livrarea produselor se face prin curierat rapid ori cu autovehiculel proprii. Costul transportului se calculeaza in functie de greutate si adresa de livrare. Comenzile mai mari de 500 lei fara tva sunt gratuite pe teritoriul Romaniei. Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla in stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii Rocom Team Trading srl in legatura cu data posibila de livrare.
Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Rocomteam.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site in termen de 20 de zile calendaristice de la livrarea acestora. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.
    Rocomteam.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.
Orice reclamatie se va aduce la cunostinta Rocomteam.ro in 24 de ore de la receptionarea produselor.
Confirmarea comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor si nu are valoare fiscala.
Imaginile prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.
Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Valoarea obligatiilor Rocomteam.ro fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.
In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, Rocomteam.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Dreptul de folosinta asupra continutului - text si imagini apartine exclusiv SC Rocom Team Trading s.r.l.
Pentru orice sesizare legata de incalcarea dreptului de folosinta sesizata pe site ne puteti contacta la office@rocomteam.ro