Politica de confidentialitate

  In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, IP etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni.

De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane.

Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor.

Cookie-urile pentru analizarea traficului pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

   Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.rocomteam.ro , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Rocom Team Trading s.r.l. poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

   Rocom Team Trading s.r.l. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.rocomteam.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

   In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Banca Transilvania, iar Rocom Team Trading s.r.l. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

   Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@rocomteam.ro